Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sławomir78 (26569 niezalogowanych)
1 Post

(retier1)
Wiking
giovi2 napisał:
limetka81 napisał:
byłam ja sobie humor poprawiłam ale jak zobaczyłam jego minę to doła załapałam... no cóż... nie długo ja zdaję więc mam nadzieję że lepiej zniosę porażkę.......

Limetka,jaka porazke Teraz musisz sie sprezyc i zdac za pierwszym razem
Wtedy dopiero Twoj szanowny malzonek nerwa by dostal
Raczej to go powinno zdopingować Także przyłóż się dziewczyno a nie lamentuj jak kucharka nad rozlanym mlekiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
retier1 ja nie lamentuję że on nie zdał... szczerze to mam to w poważaniu ...chciałam go pocieszyć ale on jest obrażony na cały świat i nie zamierzam nad nim skakać...... co to ,to nie! ale jestem właśnie zła na takie zachowanie.... bo co ja jestem temu winna że mu łuk nie wyszedł- przecież to nie ja go egzaminowałam... a komu mam o tym opowiedzieć jak wszyscy bliscy są jakieś 100 km ode mnie...? zostaliście mi tylko wy... żeby się poskarżyć na mojego DZISIAJ AKURAT NIEDOBREGO MĘŻA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
giovi2 napisał:
limetka81 napisał:
byłam ja sobie humor poprawiłam ale jak zobaczyłam jego minę to doła załapałam... no cóż... nie długo ja zdaję więc mam nadzieję że lepiej zniosę porażkę.......

giovi2 chciałabym zobaczyć tego nerwa bo o niczym ostatnio nie marzę jak zdać i mieć święty spokój... więc jego mina byłaby w tym momencie nie ważna... chociaż mąż mnie kocha to chyba by się cieszył razem ze mną
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
limetka dasz rade !!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
giovi2 napisał:
A pani psycholog z admina zostala zdegradowana do roli moderatora

wow !!!! nie zauwazylem nawet, serio ?? to sie podzialo, no niech sobie bedzie moderatorem swego dzialu, to jest ok... na admina nie pasowala mi zupelnie, admin to dla mnie opiekun sieci, informatyk z zawodu lub powolania a nie bardzo zauwazylem u niej takie zdolnosci ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
giovi2 napisał:

Uczy się dziewczyna, może jeszcze będą z niej ludzie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
giovi2 napisał:

cieszę się ogromnie!!!!
jeszcze troszkę i zostanie tak jak my użytkownikiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
limetka81 napisał:
giovi2 napisał:
limetka81 napisał:

giovi2 chciałabym zobaczyć tego nerwa bo o niczym ostatnio nie marzę jak zdać i mieć święty spokój... więc jego mina byłaby w tym momencie nie ważna... chociaż mąż mnie kocha to chyba by się cieszył razem ze mną

limetka jak chchesz to spojz na to prove.no zycze powodzenia :*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok